Beställningsvillkor

The House of Fair Trade är ett grossistföretag som säljer varor till återförsäljare i hela Norden. Är Ni privatperson och intresserad av att köpa varor ifrån oss, vänd Er till någon av våra återförsäljare eller kika på vår konsumentwebbshop www.pkshoppen.se
Här i webbshopen kan ni som återförsäljare registrera er, logga in och beställa varor direkt, dock endast en inloggning per kund. Detta är det snabbaste sättet att få varorna levererade till er eftersom webbshop-beställningen går direkt in i vårt ordersystem.

Det går naturligtvis även att ringa, faxa eller maila in Er beställning till oss:
Tel: 031 - 22 46 96
Fax: 031 - 22 46 97
e-mail: info@housefairtrade.se

 

Beställda varor skickar vi inom en vecka. *Alla priser är exklusive moms.
Vi bjuder på frakten vid order över 3000 kr*, inom Sverige.

För att ni skall se fraktpriset vid beställning i vår webbshop har vi satt ett fast pris på 210kr exklusive moms. Detta gäller för samtliga beställningar under 3000kr exklusive moms och då tillkommer det inga fler kostnader. Detta gör att när ni lägger en beställning över 3000 behöver ni inte räkna bort momsen utan programmet gör det åt er, och tar alltså bort denna avgift då ni uppnått ett beställningsvärde av 3000kr exklusive moms.
För sändningar till resten av Norden uttas en fraktavgift på ungefär 300kr. 

Försäljning sker enbart i de förpackningar som anges och priset är per förpackning. Valuta och fraktpriser kan förändras därför förbehåller vi oss rätten att ändra priserna under året. Vi restnoterar inte de varor som är slut i lager, utan varan måste beställas igen!

Betalningstiden är 15 dagar. Vi debiterar dröjsmålsränta enligt gällande regler. Som nöjd-kund-garanti tar vi emot reklamationer inom sex dagar från leveransdag. 

Välkommen att beställa från The House of Fair Trade!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.