Beställningsvillkor

Divine Chocolate Scandinavia AB är ett grossistföretag som säljer varor till återförsäljare i hela Norden. Är Ni privatperson och intresserad av att köpa varor ifrån oss, vänligen kontakta oss på info@divinechocolate.se så ska vi hjälpa er. 
Här i webbshopen kan ni som återförsäljare registrera er, logga in och beställa varor direkt, dock endast en inloggning per kund. Detta är det snabbaste sättet att få varorna levererade till er eftersom webbshop-beställningen går direkt in i vårt ordersystem.

Det går naturligtvis även att ringa, eller maila in Er beställning till oss:
Tel: 031 - 22 46 96
e-mail: info@divinechocolate.se

Beställda varor skickar vi inom en vecka. Alla priser är exklusive moms.
Vi bjuder på frakten vid order över 5000 kr ex moms, inom Sverige. För sändningar till resten av Norden uttas en fraktavgift på 300 SEK oavsett ordervärde. 

OBS. Nya beställningsvillkor från och med 1 april 2019.
Från och med 1/4-2019 är minimibeloppet för en beställning 3000 kr (ex.moms), samt att vi bjuder på frakten vid order över 5000 kr (ex.moms). Det fasta fraktbeloppet är sänkt till 190 kr (ex.moms). 

För att ni skall se fraktpriset vid beställning i vår webbshop har vi satt ett fast pris på 190kr exklusive moms. Detta gäller för samtliga beställningar under 5000kr exklusive moms och då tillkommer det inga fler kostnader. Detta gör att när ni lägger en beställning över 5000 behöver ni inte räkna bort momsen utan programmet gör det åt er, och tar alltså bort denna avgift då ni uppnått ett beställningsvärde av 3000kr exklusive moms.

För sändningar till resten av Norden uttas en fraktavgift på 300 SEK. 

Försäljning sker enbart i de förpackningar som anges och priset är per förpackning. Valuta och fraktpriser kan förändras därför förbehåller vi oss rätten att ändra priserna under året. Vi restnoterar inte de varor som är slut i lager, utan varan måste beställas igen!

Betalningstiden är 15 dagar. Vi debiterar dröjsmålsränta enligt gällande regler. Som nöjd-kund-garanti tar vi emot reklamationer inom sex dagar från leveransdag. 

Välkommen att beställa från Divine Chocolate Scandinavia AB/The House of Fair Trade!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.